2021 Eba Öğretmen Puan Kazanma

1081

2020 yılında yayınladığımız aşağıdaki yazımızda geçerli olan maddeler eba güncellemeleri sonrası değişime uğradı.  Size bu yazımızda eba puan artırma konusunda geçerli olan yeni yöntemlerden bahsedeceğim. Öncelikle aşağıdaki yazımızı okumanızı tavsiye ederim.

 

Eba Öğretmen Puan Arttırma

Şimdi gelelim 2021  güncel eba öğretmen puan artırma yöntemlerine. Öncelikle belirtmeliyiz ki yeni eba güncellemesi sonrası artık eskisi kadar 1000 puanlara varan kazanımlar söz konusu değil. Durum böyle olmasına rağmen bütün öğretmenler için şartlar eşit olduğundan herkesin yapmadığı bir kaç yöntemle çok hızlı şekilde yükseleceksiniz. Bu puanlar bir işe yarar mı bilemem ama yükseltin puanınızı bir köşede dursun. İlden gelecek bir  yazıyla  normalde işe yaramayacak bir puan sistemi anlık olarak  çok önemli hale gelebilir. Yeni puanlama sisteminde dediklerimi yaparsanız ortalama olarak  5-6 dakikanızı ayırarak günlük 55-60 puan civarı toplayabilirsiniz.   Bu ortalama aylık 1400-1800  civarı puan anlamına gelir.

2021 Öğretmen Puan Artırma  Güncel Öneriler

  • Soru ve Sınav Ekleme / Sorular / Eba Soruları sekmesine gelip, 25 soru seçip sınav oluşturursanız 20 puan kazanırsınız. Daha önce 24 saatte bir yapabildiğiniz bu işlem 12 saatte bir yapılabilmektedir. Buradaki 12 saat bilgisi eski alışkanlık gereği 24 saat olarak düşünüldüğü için bir çok öğretmenin gözünden kaçmaktadır.  Günde 2 kez yaparsanız 40 puan kazanırsınız.
  •  Raporlar /Çalışma Raporları/ Çalışma Bazlı / Gönderdiğiniz Herhangi bir çalışma /  sekmesi altındaki var olan sınıflara tıkladığınızda en faz 3 sınıfın raporunu incelerseniz 3×2 6 puan kazanırsınız. Bu işlem günde 1 kez yapılabilmektedir.
  • Raporlar / Bireysel Çalışma Raporları / Sınıf Seç / Ders seç  kısmına gelin. Bu aşamada siin dersinizde raporlama çıkmazsa Fen Bilimleri, Matematik gibi dersleri seçip raporlama yapabilirsiniz. En fazla 3 sınıf raporlamasına girerek 6 puan kazanabilirsiniz.
  • Raporlar /Genel Raporlama kısmında sınıf seviyesi seçerek herhangi 3 sınıfı inceleyerek 3 puan kazanabilirsiniz.
  • Bu saydığımız maddelerin dışında öğretmen gruplarına girip mesaj yazmak, anket oluşturmak gibi kısımlardan da puan kazanabilirsiniz.

 

Facebook Yorum